AJ Creations

Samen met Feline zijn we ruim 4 maanden bezig geweest om een leuk boek te maken die haar fans en paardenliefhebbers kunnen lezen. In het boek staan vooral leuke weetjes, tips, DIY’s, spelletjes en nog veel meer.

Het is lastig om uit te leggen wat mijn bijdrage was aan dit boek. Van begin tot het eind ben ik betrokken geweest bij alles wat met het boek te maken heeft. Titels, teksten, vormgeving, foto’s, overal was ik wel bij betrokken. 

Een paar onderdelen van het boek hebben we uit handen gegeven zoals de illustraties en de vormgeving. Omdat het boek wel in de style van Feline moest hebben we zelf wel veel lopen brainstormen over hoe het boek eruit zou moeten zien. Ook hebben we tijdens het hele proces nauw contact gehad met de vormgever.

Mijn grootste bijdrage zit vooral in de teksten, die zijn namelijk voor een groot gedeelte door mij geschreven. Ook zit er aan de achterkant van het boek een spel. Dit spel hebben Feline en ik zelf bedacht en zelf ontworpen! 

Website ontwerp

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: