AJ Creations

"Een boeken studie was niks voor mij"

Hii, leuk om kennis te maken

Mijn naam is Anne Jongbloed. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig. Vakken zoals techniek en tekenen trokken mijn aandacht veel meer, waardoor ik na mijn VMBO de opleiding grafisch vormgever ben gaan doen. Deze studie heb ik succesvol afgerond, waardoor door ben gegaan naar het hbo. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van Communicatie en Multimediadesign. 

Voor mezelf begonnen

Vanaf mijn MBO studie (mediavormgever) is het balletje steeds meer gaan rollen om opdrachten voor bedrijven te doen. Ik heb bij veel verschillende soorten bedrijven gewerkt, waardoor ik ook goed heb kunnen inzien wat ik wel of niet leuk vond. 

Vanaf 2020 ben ik gaan werken bij een van de grootste hippische influencers (FelineHoi). Bij Feline heb ik ontzettend veel projecten gedaan, waardoor ik ook heel veel heb geleerd in een korte periode. Ik werk al 2,5 jaar met heel veel plezier bij Feline en maken nog steeds ontzettend leuke projecten!

De meeste bedrijven waar ik mee samen werk bevinden zich in de hippische sector. Dit is een ontzettend leuke sector waar ik zelf ook veel affiniteit mee heb.

Jumbo spellen

Helpen met het creëren van verpakkingen, spellen en reclame uitingen

Cleanfoods

Allround creatieve hulp met bijvoorbeeld: Social media, kookvideo's, recepten en product fotografie

FelineHoi

Het ontwikkelen van projecten zoals: Websites, cursussen, merchandise, advertenties en nog veel meer!

Verwelius

Vastgoed video's gemaakt met de drone en een korte verkoop video van gemaakt.

Persoonlijke spel

Voor een vriendinnen groep heb ik een persoonlijk spel gemaakt die ze met z'n alle hebben gespeeld op hun vakantie.

Drone content

Een tijdje heb ik een aantal vastgoed projecten samen met een partner op de foto/video gezet. Bekijk de video hier

Productfotografie

Van verschillende lifestyle producten heb ik mockup's en productfoto's gemaakt.

Hippische sector

Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan beseffen dat het echt mijn droom is om in de hippische sector te werken. Met mijn allround multimedia kennis en de kennis van de hippische sector zag ik een mooie kans om AJ Creations op te zetten. Waar je bij standaard vormgevers moet uitleggen wat een paddock, halster of neckrope is, hoef je dat bij mij niet uit te leggen. Ik snap jouw passie en jouw doelgroep als geen ander! 

Wat kun jij verwachten?

We zien jou niet alleen als klant, maar ook als collega. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om jouw missie en visie duidelijk te hebben, daarom starten we altijd met een brainstorm sessie