AJ Creations

Wij creëren jouw ambities

Elk idee of ambitie moet gehoord worden. Van een escape room op stal tot een website wij denken en creëren met jou mee! Door de partners die aangesloten zijn bij AJ Creations is geen idee te gek. 

Hi collega!

We zien jou niet alleen als klant, maar ook als collega. Onze samenwerking begint met een kickstart! We doen een kennismaking en merkstrategie sessie.

Na deze sessie ontvang je een duidelijk strategisch advies over: mogelijke kansen, marketing, social media en branding.
Daarnaast ontvang je ook het eerste ontwerp van jouw concept

499,-

Kennismaken

We zijn ontzettend benieuwd wie er schuilt achter het bedrijf. We luisteren aandachtig naar jouw passie, wensen en behoeftes. 

Merkstrategie

Tijdens deze sessie brengen we ook de essentie van jouw bedrijf en merk in kaart. We gaan op zoek naar de authentieke drijfveren, de ambities en doelen en hoe je waarde levert. We kijken echt naar de kern, zodat ons ontwerp haarfijn aansluit op jouw missie en visie.

Voorstel

Indien we het volledige plan gaan uitwerken krijg je 50% van de merkstrategie kosten terug.

Wat kan AJ CREATIONS DOEN VOOR MIJ?

De focus ligt bij ons op het ontwerpen van multimedia. Dit kan een website en huisstijl zijn rekening houdend met jouw doelgroep, missie en visie. Maar ook het ontwerpen van bijvoorbeeld thumbnails, verpakkingen, drukwerk of wat compleet anders.  

Website

Een informatieve website voor Stal Ringo. Hier kunnen (toekomstige) lessers alle informatie vinden die ze nodig hebben.

Podcast

Een pakkende titel en thumbnail is belangrijk om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Voor de Hinniken Podcast verzorgen wij elke week het, editten, de thumbnial en titel.

Logo + Hoodie

Ruim 50% van de lessers van Stal Ringo kun je vinden in de Stal Ringo sweater!

Aantrekkelijk maken

Wat voor idee je ook hebt, wij kijken samen met jou hoe we het idee het beste kunnen laten zien aan jouw doelgroep. We maken het niet alleen ‘mooi’, maar gebruiken ook verschillende methodes om de aandacht van je doelgroep te trekken.

Mooie woorden van top ondernemers

Sander
Vastgoed

Anne is werkt op een fijne manier. Ze is flexibel, denkt met je mee en doet net dat stapje extra. 

Linda Dekker
Stal Ringo

Al een aantal jaar helpt Anne mij. Ze kent mijn bedrijf als geen ander, waardoor alle ontwerpen perfect op mijn bedrijf aansluiten. Ze heeft de website, huisstijl, social media en nog veel meer voor ons gedaan. 

Feline de Jonge
FelineHoi

Op dit moment nog niet verwerkt. Deze komt zo snel mogelijk online.

Wat kun jij verwachten?

We zien jou niet alleen als klant, maar ook als collega. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om jouw missie en visie duidelijk te hebben, daarom starten we altijd met een kick off. Bekijk de werkwijze pagina voor meer informatie.